Design interior

Design interior

Design interior

35 Ron
Tel: , 0722.426.284
Reprezentant NikyDecor.ro: Niky Decor

Descriere Design interior :
Niky Decor va ofera posibilitatea de amenajare a spatiului cu solutii complete de design interior 3 D, randari profesionale.
Pentru detalii complete ne puteti contacta la tel. 0720.665.365 Niky Decor este un concept modern si exclusivist care imbina in egala masura designul interior cu necesitatile fiecarui client .
Intr-un showroom modern si elegant situat in centrul orasului Constanta, oferim clientilor nostri, dar si designerilor si arhitectilor, cele mai noi colectii de perdele si draperii, tapet si materiale de tapiterie, importate din Italia, Spania, Germania, Franta .
Fie ca sunt perdele si draperii pentru living, fine, elegante si rafinate, fie ca sunt perdele si draperii pentru dormitor in culori pastelate, aceste colectii acopera toate stilurile de amenajari, aflandu-se in deplina armonie cu modelele de tapet si tapiterii .
Serviciile premium pe care le oferim clientilor nostri, incepand cu consultanta de specialitate, montaj si calitatea lucrarilor noastre, ne situeaza printere cele mai apreciate firme de pe piata de profil. Astfel avem in portofoliu lucrari in toata tara, atat proiecte rezidentiale cat si comerciale .


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Design interior catre NikyDecor.ro
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la NikyDecor.ro

Design interior living modern | Amenajari interioare
19 euro
Design interior casa - Amenajari interioare
17 euo
Design interior casa clasica Constanta
20 euro
Proiecte design interior Constanta
7 Euro
Design interior casa
7 Euro
Design interior Constanta
7 Euro
Perdele si draperii MCV 44
Perdele si draperii MCV 27
Perdele si draperii MCV 24
Perdele si draperii MCV 19
Tapet brocante 1
35 /mp
Perdele si draperii ,Design interior .