Mocheta dormitor

Mocheta dormitor


Tel: , 0722.426.284
Reprezentant NikyDecor.ro: Niky Decor

Descriere Mocheta dormitor:
Mocheta pentru casa sau proiecte comerciale.Mocheta pentru birouri si hoteluri, mocheta residential sau trafic intens .Mocheta pentru copii in diferite nuante de culori si modele. Mocheta este cea mai buna alternativa de acoperire a pardoselii pentru casa,birouri,hotel&restaurant,spatii publice. Pentru detalii suplimentare accesati pagina noastra web.
Livram in tara prin curierat rapid.

Suntem importatori de materiale textile decorative: Perdele si Draperii, Stofa tapiterie,Materiale fete de masa restaurant, Plusuri tapiterie, Piele ecologica, Piele naturala, Tapet.
Dotari si echipamente textile: Hoteluri, Restaurante, Pensiuni.
Perdele si Draperii, Draperii black-out ignifugate, Materiale tapiterie, Cuverturi de pat, Lenjerii de pat , Prosoape de baie, Halate de baie, Perne si Pilote, Husa saltea, Fete de masa Restaurant, Naprone si servete,Tapet.
Producator fete de masa Restaurant.
Departamentul de produse textile destinate hotelurilor si restaurantelor ne-a adus cele mai mari satisfactii profesionale, reusind intr-un timp foarte scurt sa avem in portofoliu lucrari in cele mai selecte locatii din tara (hoteluri de 3*-4*, cazinouri , restaurante ). Prin diversitatea materialelor de cea mai buna calitate pe care le importam din Italia, Franta, Germania, Ungaria de la bumbac , damasc , vascoza , pana la tesaturi naturale , colectiile noastre acopera toate stilurile de amenajari. Astfel oferim clientilor nostri intreaga gama


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Mocheta dormitor catre NikyDecor.ro
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la NikyDecor.ro

Fete de masa Restaurant
Mocheta pentru casa
Mocheta pentru casa
Mocheta dormitor
Mocheta rezidential
Mocheta pentru casa si comercial
Tapet modern
150 Ron
Stofa tapiterie DZ24
Materiale tapiterie DZ 22